4 tipuri de pizza excelente pentru petreceri

Cum se numește cel pe care dai vina când îți aduce comanda greșită într-o pizzerie?
Pizzap ispășitor.

Nu mai știi ce să gătești când ai invitați la cină? Te-ai săturat să cauți mereu felurile de mâncare potrivite pentru petreceri? Se poate mai simplu! Întotdeauna poți comanda pizza, iar musafirii tăi vor fi cu siguranță peste măsură de încântați. Iar, în ceea ce privește tipurile de pizza potrivite, îți las mai jos o listă cu cele mai căutate și savuroase sortimente. Poftă bună!

Pizza HeHe

pizza_hehe

Orice pizza îi e frică să nu rămână nemâncată, însă nu și HeHe! Este foarte potrivită pentru petreceri de rang înalt, mai ales dacă trebuie să distragi atenția de la faptul că nu vrei să gătești. Pe blatul pufos care ți se bâlbâie în gură sunt așezate bucăți din salamul cel mai de soia soi. Pentru a fi sigur că nu ți-au fost livrate prostii, Pizza HeHe va fi însoțită mereu de o hârtiuță cu ingredientele corecte.

Pizza Românească

pentru_petreceri_pizza_românească

Această pizza este nemaipomenită pentru petreceri dacice, așa cum doar în zilele noastre se mai fac. În varianta clasică are o aromă predominantă de baltă, iar blatul este atât de crocant încât poți simți cum gusturile ți se prăbușesc în gură. Este singura pizza care crește (!) mai repede decât poți s-o mănânci. Pizza Românească are un gust cutremurător, însă, din păcate, are și câteva dezavantaje: nu trebuie comandată dacă te grăbești, căci Pizza Românească întotdeauna va ajunge cu întârziere, asta dacă va ajunge; unele pizzerii nu sunt atente cu sosurile, așa că este posibil să o primești mai roșie decât ți-ai fi dorit. Pizza Românească îți pune poezie pe papilele gustative: Mănânci și plângi!

Pizza Service

pizza_service

Pentru că mecanicii sunt cei care într-adevăr fac lucrurile să se învârtă, merită ca la petreceri să aibă pizza lor: Pizza Service! Aceasta este caracterizată prin faptul că mereu îi curge ulei de undeva, iar blatul crocant bate și troncăne în gură. Pizza Service este realizată după rețeta unei bătrâne din Germania, ceea ce înseamnă că uneori vei găsi în ea bucăți de la alte sortimente. Această specialitate este excelentă pentru petrecerile de drum lung, dar are următoarele puncte slabe: au fost semnalate cazuri în care a rămas fără frâne și a ajuns la destinația finală mai repede decât era prevăzut; cel mai important, acest sortiment va costa întotdeauna mai mult decât este trecut în meniu.

Dodo Pizza

dodo_pizza

Te gândești la o livrare pizza? Poți să comanzi cu încredere de la Dodo, fie că ești la birou sau acasă și fie că o iei pentru petreceri faine sau doar pentru a petrece o seară fără să mai ieși până la magazin. Ai de ales dintre sortimente cu carne sau fără, dacă ești vegetarian, și îi poți alătura un desert sau un suc. Dodo Pizza este potrivită pentru orice fel de ocazie și asta se datorează unui singur lucru: este singurul tip de pizza pe care omenirea nu a reușit să îl distrugă! Încă.

Acest articol a fost gătit pentru Spring SuperBlog 2019. Imaginile de bază au fost livrate de Dodo Pizza și au fost asezonate de mine cu mirodenii de pe Aktual24.ro, StirileProTv.ro, Ceat.com și PixaBay.com. Pizza din ultima imagine nu a avut nevoie de topping pentru că era deja perfectă!

6 thoughts on “4 tipuri de pizza excelente pentru petreceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *