Pățania unui român după ce a făcut un cadou aniversar

Why was the rock so serious?
It was taking life for granite.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a povestit în exclusivitate pentru Agenția False Press pățania pe care a avut-o după ce a făcut un cadou aniversar. Întâmplarea începe cu scrisoarea de mulțumire pe care acesta a redactat-o în urmă cu doar câteva săptămâni:

„bună, draga mea! Într-una din zilele următoare, nu mai știu exact care, urmează să sărbătorim un eveniment important pentru noi (sunt curios dacă ghicești): aniversăm ……. de la ……. (un mic test ca să văd dacă meriți cadoul; completează spațiile punctate). Cu această ocazie vreau să îți mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru mine în acest timp: pernă, când veneam târziu de la fotbal; picior de masă, atunci când venea vreun amic în vizită cu bere; alarmă de incendiu, atunci când eu nu aveam chef să gătesc, și multe, multe altele.

Nu am uitat nici cadourile pe care tu mi le-ai făcut cu atât de mult drag și care acum zac prin debara pe la mama:

Ceasul de la Borealy cu mesaje speciale pe care mi l-ai dat de ziua mea: la început mergea brici, în loc să îmi spună ora exactă, spunea <Ai ajuns exact la momentul potrivit> sau, la evenimentele sensibile, rostea <Să fie într-un ceas bun>. Însă, după câteva luni în care l-am purtat când ieșeam la bere cu prietenii, s-a stricat și urlă mereu <E timpul să mai dai jos câteva kilograme>.

Nu am uitat nici de telecomanda inteligentă, cel mai interesant cadou pe care și l-ar dori un partener de viață. Jucăria aia știa dacă m-am așezat sau urmează să mă așez pe ea și mă avertiza cu un semnal sonor. Dar și telecomanda e defectă acum, de când m-am îngrășat începe să sune de îndată ce intru în cameră.

Nu am să uit nici chestia aia rotundă din porțelan care ocupă toată masa din sufragerie și nu face absolut nimic. Exact ca tine după ce eu am fost avansat în cadrul firmei.

De fapt, toate cadourile primite de la tine sunt o reprezentare exactă a locului pe care fiecare dintre noi îl are în viața celuilalt. Pentru acestea îți mulțumesc cu dragoste, iar pentru următoarele te rog să fii mai atentă!

În semn de apreciere și recunoștință, acest cadou aniversar e mai mult pentru tine decât pentru noi: ți-am pregătit o excursie la Fundata!”

Cum credeți că a fost răsplătit tânărul? Ei bine, să spunem doar că, într-un final, a ajuns singur la Fundata și poate vizita orice alt loc dorește după aceea. Tânărul se poate lăuda deja că cunoaște foarte bine localitatea și că s-a împrietenit cu 2 cerbi, cu care bea bere prin poieni. La întrebarea „Ce crezi că a făcut-o să reacționeze așa?” bărbatul a răspuns cu „Probabil din cauză că nu am început prima propoziție cu majusculă!”

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019 la proba Borealy.ro. Sursa fotografiei este Apple.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *