O șaorma cu de toate pe care nu o poți mânca, dar o poți câștiga

Navigatul pe internet este ca o plimbare prin oraș: vezi magazine, biblioteci, instituții etc. Dar uneori, când razele soarelui cad din unghiul potrivit și ți-e suficient de foame după o zi de muncă, îți iese în cale o șaorma cu de toate specială. Asta e concursul SuperBlog.

Așa că intri în locul respectiv, te așezi la coada de peste o sută de oameni și, până îți vine rândul, te uiți la bucătari cum prepară delicatesele celorlalți. Se începe, în mod firesc, cu lipia, una mare de vreo 2 luni de zile. Apoi se așează bucăți mari de carne prăjită – sponsorii care dau gustul concursului.

Peste carne vin cartofii prăjiți – articolele pe care le scrii la fiecare probă și care, în funcție de cât de bine făcute sunt, le pot cădea greu la stomac unora dintre participanți. Deasupra se pun sosurile – notele – nu toate sunt pe placul tuturor. Totuși să nu uităm că se pot face și contestații – legumele – ca să știi dacă ești varză sau mai trebuie să stai la murat până la sfârșitul concursului.

Se înfășoară cu o mulțime de oameni cu diferite preferințe alimentare și scriitoricești și se servește vinuit (adică înveselit de vin) la ora 2 noaptea, uneori pe malul mării.

Însă când spun despre șaorma cu de toate Superblog că se servește, mă refer că poți și tu să participi dacă ai un blog și te înscrii, de preferat, înainte de data limită a primei probe, ca să poți participa la toate. Căci pe acest preparat nu îl poți mânca, dar cu siguranță îl poți câștiga.

Iar dacă ești suficient de pregătit, serios sau deopotrivă glumeț, guraliv sau tăcut, muncitor sau delăsător, prietenos sau retras, fie că scrii de o grămadă de ani sau abia ce te-ai apucat, la sfârșit poți chiar să îi cunoști pe bucătari!

Bon appétit!

Imagini de la Paul Istoan via Pixabay și Syed Hussaini via Unsplash, cu un strop de SuperBlog. Nu m-am putut hotărî la una dintre cele două, așa că le-am pus pe ambele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *