Cadou BOR pentru corporatiști: Dezlegare la carne de porn!

În vremuri grele până și Biserica realizează că unele categorii sociale au nevoie de un ajutor în plus, de aceea începe să le trateze diferențiat. De acest Crăciun, sfinții părinți s-au gândit să le ofere corporatiștilor un lucru pe care aceștia uneori nu îl văd deloc pe timpul anului: pentru ca și ei să se bucure de sărbători ca restul lumii, în ultima săptămână din an li se oferă o dezlegare la carne de porn.

Este bine cunoscut faptul că oamenii care lucrează în corporații duc o viață grea: în afara concediilor nu pot consuma altceva decât salate și nici măcar nu pot rosti cuvântul carne; se chinuie pe trotinete pentru a salva planeta și postează multe poze cu pisici, deși lor le plac câinii. La capitolul mâncare problema s-a rezolvat, au cale liberă la preparate tradiționale precum: piftie ce nu se pune-n farfurie, cârnați afumați făcuți în casă și labăr.

În plus, pentru cei mai oropsiți de soartă dintre ei vor fi oferite câteva mii de calendare sexy intitulate „MILF – Măicuțe I’d Like to Fertilize” și CD-uri cu compilația de colinde „Greu mi-i sacul de Crăciun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *