Prima Facultate de Mame-Tatică din România, înființată de doi susținători ai familiei tradiționale

Speriați de amenințarea subtilă a cuplurilor homosexuale și a persoanelor cu gen non-binar, doi susținători din Buzău ai familiei tradiționale înființează prima Facultate de Mame-Tatică din România, pentru ca nu cumva să le fie furați copiii pe care încă nu îi au.

Tătel Popa, unul dintre cei doi inițiatori ai proiectului, proaspăt divorțat, crede că un copil nu poate crește fără a învăța lucruri specifice ambelor sexe: „Copilul, de mic, trebuie să fie rezistent la băutură, să nu ajungă la liceu să se facă de râs în fața colegilor. De asemenea, trebuie să știe să asculte de părinți și să facă întocmai ce spun aceștia. Cum ar putea dobândi aceste calități dacă nu are și mamă, și tată?”.

Cealaltă inițiatoare a proiectului, Eva Domnica, și ea recent divorțată, este de părere că doar în învățământul superior un tânăr poate dobândi calitățile de care societatea are nevoie. „De ce să îl îndoctrineze ei cu ideile lor? Mai bine îi îndoctrinăm noi cu ale noastre!”, a concluzionat Domnica.

Încă nu se cunoaște data la care vor începe cursurile la noua Facultate de Mame-Tatică, cine sunt profesorii care vor preda sau care vor fi materiile studiate. Însă cei doi inițiatori sunt peste măsură de bucuroși de faptul că au putut da startul unei adevărate reforme în învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *