Unde să îți implantezi cipul pentru a avea cel mai bun semnal?

Cea mai frecventă întrebare pe care am primit-o pe adresa redacției în ultimele luni a fost: în ce parte a corpului să îmi implantez microcipul 5G pentru a avea cel mai bun semnal? Deși răspunsul nu este unul simplu, căci calitatea semnalului e dată atât de acoperirea antenelor din zonă, cât și de numărul oamenilor cu astfel de cipuri, vom încerca să răspundem cât putem mai bine pentru cei care vor să aibă o recepție imaculată la al treilea ochi.

Conform persoanelor care au trecut deja prin această procedură și din declarațiile experților, cel mai bun semnal este obținut dacă cipul este implantat în vârful nasului. Acest lucru este datorat faptului că foarte mulți oameni și-au luat nasul la purtare în această perioadă, astfel trecând pe sub mai multe antene; de asemenea, multe persoane umblă cu nasul pe sus, ceea ce înseamnă că sunt eliminate unele obstacole pe care semnalul le-ar întâmpina dacă oamenii ar merge cu privirea în pământ.

Un alt loc preferat pentru plasarea cipului 5G atât de clienți, cât și de medici pentru că este ușor accesibil este sub unghia de la degetul mic. Nu numai că suprafața mărită a acestei unghii la unele persoane asigură o captare mai bună și mai curată a semnalului, dar faptul că este deseori ridicată la nivelul urechii pentru operațiuni de mentenanță a acesteia din urmă face ca unghia de la degetul mic să fie de multe ori la cea mai mare distanță față de pământ, deci mai aproape de antene.

Însă există și locuri proaste pentru plasarea acestor cipuri. Nu vei avea cel mai bun semnal, ba chiar dimpotrivă, dacă îți implantezi microcipul în degetul mic de la picior. Unul dintre motive a fost enunțat în paragraful anterior: în cazul implantării în picior, aparatul va fi departe de receptoare și va fi acoperit de multe obstacole. De asemenea, este binecunoscut faptul că degetul mic de la picior este cea mai lovită parte a corpului, luând de dureros de multe ori contact cu mobila, ceea ce poate duce la defectarea microcipului.

Al doilea loc în topul celor mai proaste idei de plasare a cipului 5G este cotul. În primul rând pentru că mulți oameni dau din coate pentru a obține ce își doresc, lucru care uzează prematur dispozitivul; în al doilea rând pentru că pe mulți alți oameni îi doare în cot de tot, ceea ce înseamnă că au o inflamație în acel loc, lucru care distorsionează semnalul și trasmite informații eronate.

Înainte de a încheia, încă o recomandare de la experți: de îndată ce puteți, comandați pentru cipul vostru add-onul Heads-Up-Display care va afișa informațiile voastre personale direct pe frunte pentru a putea fi citite mai ușor (Foto sus)!

Așadar, într-o lume în care orice lucru poate constitui o sursă de bruiaj, de la aparatul dentar și până la verighetă, poți rămâne un cetățean model și un early adopter pentru locurile din corp în care cipul 5G are cel mai bun semnal cu ajutorul sfaturilor din acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *