Antisexin – Pastila dinaintea zi

După ce autoritățile din țări precum Regatul Unit și Statele Unite ale Americii le recomandau oamenilor ca, pe timpul pandemiei, să reducă numărul de contacte sexuale sau să poarte o mască în timpul acestora, industria farma lansează pe piață „Antisexin – Pastila dinaintea zi”.

Lansat pe piața din România sub numele de „Antisexin – Pastila dinaintea zi”, acest medicament vine ca o completare a măsurilor pe care autoritățile din întreaga lume le iau pentru a stopa transmiterea virusului Sars-Cov2 și, bineînțeles, pentru a reduce natalitatea în rândul populației.

Medicamentul minune conține extracte de dureri de cap, esență de certuri conjugale și 10 mg substanță activă pe bază de menstruație. Pastila mai poate conține urme de oboseală, lipsă de „chef”, excese alcoolice și echimoze sporadice.

Soluția anti-sex se adresează persoanelor de toate vârstele care au o viață sexuală normală și vor să își reducă libidoul. A nu se administra pe cale orală, vaginală sau anală.

Antisexin – Pastila dinaintea zi” este concepută pentru a fi administrată în primele ore dinaintea actului sexual. Pentru un efect îndelungat se poate administra cu cel mult 72 de ore înaintea preconizării unui astfel de contact, revenindu-se cu încă o doză după 12 ore de la prima administrare.

Printre reacțiile adverse se pot număra cumpărarea de măști în exces, scăderea apetitului de cumpărături în jurul orei 18:00 și apariția stărilor de somnolență în jurul orei 20:00.

Dacă apar manifestări plăcute, adresați-vă guvernului mondial sau Grupului de Comunicare Strategică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *