1 milion de Nord-Americani se mută de pe Facebook în Vaslui

Gigantul Facebook anunță că, în ultimul an, a pierdut doar din America de Nord peste un milion de utilizatori. Cu ce au ales aceștia să înlocuiască rețeaua socială?

Am aflat că cei mai mulți dintre ei s-au relocat în Vaslui. „Am decis că e timpul să experimentăm <pe viu> ceea ce vedeam zilnic pe ecrane. Plus că acum facem mai multă mișcare, fugind de vreun grup de violatori sau vreo soacră cu topor.” spune bucuros un fost dependent de fast-food, care a slăbit 30 de kilograme în doar 2 zile de când stă aici.

„E mult mai palpitant decât să citești despre războaie pe vreo pagină serioasă. Aici nu știi niciodată când te poți trezi cu o bombă artizanală cu spirt în cap sau când îți apar la ușă zombi ai alcoolului” spune un colonel retras din armată, nostalgic după zilele pline de acțiune.

Există zvonuri care spun că persoanele și mai curajoase și dornice de senzații tari vor veni să participe la un reality show de supraviețuire pe viață și pe taxe, care va începe în curând în județul Teleorman și orașul București.

One thought on “1 milion de Nord-Americani se mută de pe Facebook în Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *