Un PR de modă veche

Cine a spus că dacă lucrezi de acasă nu te poți distra la locul de muncă?! Partea a doua – un PR de modă veche.

În aceeași zi cu respectabilul domn din Craiova, dar un pic mai târziu, primesc un email de la o doamnă care reprezenta o companie aeriană.

Deși acest lucru nu era menționat nicăieri, eu mi-am dat seama că femeia era și un susținător înfocat al invenției lui Alexander Graham Bell (de fapt a lui Johann Philipp Reis, dar să nu ne cramponăm în detalii), căci voia cu tot dinadinsul să contacteze telefonic redacția din care fac parte, în loc să folosească alte mijloace.

Pentru că nu a găsit un număr de telefon, femeia mi-a scris mie pe emailul personal. (See the logic? Oh wait, there’s none!)

Se pare că femeia a reușit să nu găsească (am scris așa intenționat) ditamai pagina de contact de pe site, așa că probabil mi-a luat și ea numele din vreun articol (precum domnul din Craiova), doar că ea l-a paste-uit în LinkedIn. Că doar suntem profesioniști! Și acolo a găsit emailul pe care mi-a scris.

Un PR de modă veche știe cum să dea de tine

Ca o paranteză, e bine-cunoscut faptul că atunci când un PR vrea să îți transmită ceva, va găsi întotdeauna o cale de a o face. Iar noi ar trebui să fim receptivi la astfel de mesaje pentru că ei știu mai bine (for sure) ce informații vor fi găsite utile de către cititorii noștri (not even joking), iar emailul ăsta e cu siguranță unul care nu trebuie ratat (well, maybe I’m joking a bit); poate precedentul a fost puțin irelevant, dar ăsta cu siguranță nu este. Prin urmare, l-am ignorat.

Dar să vedeți minune! Așa ceva nu s-a mai întâmplat de… practic niciodată (oricum, cine mai crede în minuni?). Femeia a găsit în cele din urmă emailul redacției și presupun că a trimis și acolo aceleași lucruri pe care le-am primit și eu.

Ca să îi ușurez munca acestui PR de modă veche, menționez că redacția are afișată pe site și adresa fizică la care ne poate trimite scrisori. Sau, pentru a ne contacta în stilul companiei pe care o reprezintă, adică pe calea aerului, poate să trimită un bilețel legat de piciorul unui porumbel voiajor. Dronă-porumbel voiajor, că doar suntem în secolul XXI.

În concluzie, voi știați că Maldive este cea mai joasă și plată țară din lume?

One thought on “Un PR de modă veche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *