Capitala cu surprize

De cele mai multe ori, atunci când Bucureștiul ne surprinde cu ceva, acela e un lucru neplăcut. Însă cred că e cazul să îi și lăudăm pe cei care gospodăresc acest oraș atunci când fac ceva bine. Exemple:

Astăzi, fără vreun primar, fie el de sector sau general, fără vreun ministru care să taie ceva, a fost deschisă autobaza RATB de la Academia Militară. Nimeni nu a fost anunțat, la început nici măcar șoferii vehiculelor, însă aceștia au simțit mirosul de rugină nouă și praful proaspăt depus pe lichidul scurs din instalația de frânare și s-au prezentat la post.

A doua veste bună vine de la Primăria Generală. Pentru că au rămas multe artificii de la revelion, s-a decis să se facă o nouă sărbătoare între Crăciun și Paște, pentru a le folosi. Ca locație a fost aleasă Curtea de Apel, unde au fost invitați și ceilalți cetățeni care mai aveau petarde de la sărbătorile trecute. Spectacolul ar fi trebuit să înceapă spre seară, însă surse din ALDE au declarat sub protecția anonimatului că cineva cu oroare de stat la cozi a venit mai devreme cu câteva ore pentru a fi primul.

Până la urmă, fie că aceste realizări sunt mai aproape sau mai departe de planul inițial, intenția contează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *