Site icon Agenția False Press

Un domn respectabil(?)

domn respectabil

Sursa foto: Kalashnikov

Cine a spus că dacă lucrezi de acasă nu te poți distra la locul de muncă?! Partea întâi – Un domn respectabil(?).

Ieri, un domn respectabil(?) din Craiova și-a rupt din timpul lui prețios ca să-mi scrie pe Messenger despre faptul că eu „am indus cititorul în eroare” într-un articol tradus de pe Interesting Engineering (lucru evident și din capturile de ecran pe care chiar el mi le-a trimis) în care era vorba despre prototipurile de mașini electrice cu care compania Kalashnikov vrea să concureze alte companii, cum ar fi Tesla.

Practic, acest domn respectabil reclama faptul că nu îmi permit eu, un neica nimeni nepriceput și cu nume de familie predestinat, să spun că „o firmă care produce niște prototipuri cu performanțe și dorări demne de o trotinetă” (exact cuvintele lui; diacriticele, ale mele) poate concura cu „o mașină adevărată, ca Tesla”.

Un domn respectabil își alege întotdeauna cuvintele

Ca să fie totul și mai ciudat, omul l-a adus și pe Băsescu în discuție.

Am apreciat totuși efortul de care omul a dat dovadă prin copierea numelui meu din semnătura articolului și căutarea lui pe Facebook, urmate de redactarea unui mesaj pe un ton vădit belicos; eu nu m-aș fi obosit, cum nu m-am obosit nici să-i răspund și nici măcar să-i dau block. Am făcut totuși un screenshot pentru prieteni și, desigur, am scris articolul ăsta.

[Băsescu satisfied laughter in the background]

Un pic mai târziu, după monologul distinsului, s-a întâmplat și partea a doua.

Exit mobile version